Livrare si plata

Livrare si plata

LIVRARE

Livrarea produselor se face exclusiv prin curier rapid. 
Costul livrarii este de 20 lei, indiferent de localitate. Nu se taxeaza km suplimentari.


Timpul mediu de livrare difera in functie de disponibilitatea produsului.
In calitate de producator, stocul il generam in functie de comenzile receptionate, astfel ca, la momentul comenzii tale este posibil sa fie toate , doar o parte, sau nuciunul din produsele pe care le-ai selectat.
In situatia in care obiectele selectate sunt deja pe stoc, termenul de livrare va fi de 1-2 zile lucratoare.
In situatia in care nu sunt pe stoc, echipa MicaCera incepe sa le produca in urmatoarea zi lucratoare, dupa comanda receptionata.
In aceasta situatie, termenul mediu de productie este de 6-7 zile lucratoare, dupa care comanda se expediaza prin curier.

Dupa plasarii comenzii, vei fi contactat de un reprezentant pentru confirmarea disponibilitatii si a termenelor de livrare.


Termenul de livrare poate fi afectat si de factori independenti de societatea noastra, sau de firma de curierat, cum ar fi perioada din an, starea vremii, conditii de trafic, starea drumurilor nationale, etc.


PLATA PRODUSELOR

Iti oferim trei variante de plata:

plata ramburs - vei plati produsele curierului care aduce coletul, la livrare

plata cu cardul - vei plati produsele online, cu cardul. Sistemul de plata cu cardul este simplu, rapid si asigura cel mai ridicat nivel de securitate.

plata prin transfer bancar - vei plati comanda prin ordin de plata, pe baza facturii proforma. Expedierea produselor se va face numai dupa confirmarea receptionarii platii in cont.